Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• https://autoprofi.bg/angrenazhen-rem...)-17-8250.html

https://autoprofi.bg/angrenazhen-rem...-16v-3820.html

Първи сайт, който намерих, ако модератор реши, че е реклама, може да ми трие поста своевременно.
    Last edited by boris037; d.m.y г., 10:10.
    alfa romeo sprint 1984

Comment

• Уха табло дисковевъйййййй проблем трее се работи. Благодарско Иво ( Mordohy ).И НАЗДРАВЕ

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
        Нищо, трябва да има спор!

Иво, това за смяна само на лагерите го знам, но не мисля, че си струва риска.
        33ките отдавна са излезли от масова употреба и само си говорим тука, но пък е добре да се знае.

И все пак, ремъците на 16в не са 90-100 лева!
        Абе такива ми ги сведоха цените. Уплаших се, благодарих на съдбата, че карам осемклапанов и в тая връзка си сипах още една ракия-добавъчно.
        А сега сериозно!
        Явно така се е случвало, но само един път ми предложиха целия обтегач, който наистина е между 16 и 48 лева, зависи от марката. Даже има и с пружината в комплекта.
        Купувах само ролката с лагера вътре. Даже съм си направил две ролки, на които може да се сменява лагера. Разбира се, трябва да се внимава и да се слагат не обикновени, а за високи обороти. Не виждам къде е риска. Направих ги от инженерна пластмаса с една зегерка.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Здравейте, Колеги, търся си спойлер за 3-та серия 32-ка?
          Ще се радвам, ако можете да ми помогнете.
          Хубав и успешен ден!

Comment

• [QUOTE=TS;1561681]Здравейте, Колеги, търся си спойлер за 3-та серия 32-ка?
            Ще се радвам, ако можете да ми помогнете.
            Хубав и успешен ден![/QUOTEИма

Имам даже два!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• имам едно спойлерче за легенда 55ца на зендер с трети стоп на него, за 50 камъка мога да го дам ако някои иска да и разкраси дупарата на 155 цата
              Attached Files
              AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
              AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
              sigpic

Comment

• Ако някой има нужда от много запазен бежов салон от 33 Sport Wagon,да казва.Осигурих си оригинално Recaro и този ми е излишен.Иначе е много запазен-няма скъсано,протрито и избеляло,трябва само да се изпере.Налични са и оригиналните кори.Освен това имам и излишен окомплектован заден мост с дискове,за реновиране.

Comment

• Заден мост с дискове определено ще зарадва някой!

Comment

• Човека вече отнесе шенкелите и главините,когато им свали ръждата вероятно ще го радват.Намират ми се още и резервоар,има доста повърхностна ръжда,но отвътре изглежда изненадващо лъскав.Естествено в комплект с поплавък.Имам и заден люк + крило,за съжаление те са далеч от перфектни,така че мога да ги дам на символична цена (но ще си оставя стъклото).За мъкнене по куриери не стават,така че ще е удобно само за хората от района на София/Ботевград/Елин Пелин.

Comment

• Здравейте ,някой има ли копчета за ел.стъклата?Имат ли разлика копчетата при различните поколения 33-ки?Може ли някой да качи снимки на копчетата?Благодаря.
                      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

• Имам! Като питаш давай име и адрес!

Comment

• Още търся копчета за ел. стъкла от първа серия.
                          Тези който стоят до скоростния лост.
                          75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                          75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                          75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                          75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

• Понеже намирането на оригинален Recaro салон за сега ми се вижда невъзможно-някой пробвал ли е да монтира седалки от Alfa 145/146 или Lancia Delta 2?

Comment

• Да. Имам ги направени. За жалост след удара на шофьорската и стана нещо и падна назад. Иначе са много по-удобни от които и да било на 33-ка.

Comment

• Само с нови отвори на шините ли мина,или и с допълнителни плоски шини отдолу?

Comment

Working...
                                X